I dag

är det fullt upp. Först en helt vanlig arbetsdag med vad det innebär av möten, telefoner och allt annat bestyr och därefter direkt till gruppmöte i komunnfullmäktigegruppen följt av möte med alla moderata gruppledare och ordföranden i stadsdelsnämnderna och därefter tänkte jag smita in och lyssna på Kristina Alvendal som talar trygghet inför aktiva medlemmar i 6e kretsen.

Trygghet är en viktig fråga och kommer – inte minst för oss som bor i västerort – bli en synnerligen viktig valfråga. Jag är övertygad om att vår politik med satsningar på fler aktiva och synliga poliser, mobila poliskontor i vissa områden i Stockholm samt tydlighet och rakhet i kriminalpolitiken kommer att ge resultat. Vi kommer aldrig ifrån att huvudvikten måste vara att förebygga brott, men när brotten väl begås ska samhällets reaktion vara snabb, tydlig och med samordnade insatser från polis, socialtjänst och i förekommande fall skolan.

Om detta hoppas jag vi får en bra diskussion om ikväll.

Om olejorgen

Ole-Jörgen Persson, kommunpolitiker i Stockholm. Vice ordförande (M) Spånga-Tensta stadsdelsnämnd, ersättare (M) Stockholms kommunfullmäktige. Ledamot i socialnämnden i Stockholm. På den här bloggen är det dock mina egna åsikter som skrivs ned. Bor i Tensta.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar